civilek2A tíz éve alakult Civilek a Lakóhelyért Egyesület pártsemlegesen vállalja fel, hogy a lakosok problémáit beviszi az önkormányzatba. A hagyományőrzéssel, településfejlesztéssel foglalkozó egyesület civil jelöltjei ugyanolyan jól ismerik a helyi ügyeket, a családok gondjait, mint a pártok jelöltjei, ha nem jobban, miközben a civileknél nincs „felülről történő” politikai irányítottság - fogalmazott dr. Nagy Imre egyesületi elnök.

Nagyon fontosnak tartják a több hullámban megvalósított belvárosi fejlesztések mellett az önálló városrészek, a peremterületek fejlesztését, kerékpárutakkal való ellátását, az utcák csapadékelvezetésének problémamegoldását, a teljes körű, kedvező díjazású önkormányzati működtetésű internethálózat, tv létrehozását, újabb buszmegállók és ésszerűbb menetrend kialakítását.

El szeretnék érni a fiatalok városban történő foglalkoztatását, a helyi mezőgazdasági feldolgozóipar, a másodlagos energiatermelés fejlesztésének elősegítését. A Civilek a Lakóhelyért Egyesület ezúton is köszöni a lakosoknak, hogy mind a tíz körzetben ajánlásukkal támogatták jelöltjeiket.

Képviselőjelöltek választókerületenként:
Szabó Szilvia Éva (1. vk.), Baloghné Ferenczi Judit (2.vk.), Molnár Katalin (3. vk.), Dr. Nagy Imre (4. vk.), Tóth András (5. vk.), Szabadi Edit (6. vk.), Katonkáné Erdős Ildikó (7. vk.), Gaál Annamária (8. vk.), Fehér Imre (9. vk.), Kun Ferencné (10. vk.)

©2024 Civilek a lakóhelyért egyesület!